Mari Rantasila & Heli Kemiläinen @ Aino & Miihkali -klubi 2.12.

Tänä lauantaina pääsee vielä kerran nauttimaan monitaiteellisesta illasta Aino & Miihkali -duon seurassa. Musiikkivieraana on Jussi-palkittu näyttelijä, elokuvaohjaaja ja Emma-palkittu laulaja Mari Rantasila. Rönsyilevän yksityiskohtaisesta visuaalisesta puolesta vastaa kuvataiteilija Heli Kemiläinen.

Klubilla kuullaan Rantasilan soolotuotannosta uutta ja vanhaa rakastetuimmista klassikoista tarkoin valikoituihin helmiin.
–Marin musiikissa on sekä riipaisevaa kauneutta, että rajoja rikkovaa kantaaottavuutta, joka sopii upeasti klubisarjaamme, Aino toteaa.

Heli Kemiläinen on helsinkiläinen kuvataiteilija. Hän tekee yksityiskohtia tihkuvia kuvituksia, piirustuksia, maalauksia ja seinämaalauksia. Heli on tehnyt myös mm. 2019 ilmestyneen Aino & Miihkali -levyn kannen. –Helin töissä tapahtuu niin paljon jännää, ettei kaikkea usein huomaakaan kerralla. Laikan valkokankaalta töitä pääsee katsomaan vähän kuin suurennuslasilla, Miihkali pohdiskelee.

Kanteleensoittaja Aino Ruotanen ja banjisti/kitaristi Miihkali Jaatinen ovat paitsi toimineet housebändinä näillä kuudella klubilla, myös tuottaneet klubisarjan yhteistyössä Karkkilan kaupungin kanssa. Tukea tapahtumiin on saatu myös Musiikin edistämissäätiöltä.

–On ollut tosi kiva huomata, miten hyvä yhdessä tekemisen meininki Karkkilassa on! Kino Laika, Puutarha Sundström, Uunisauna, Pikkupässi, Kylärafla Kanto, DEE ja Vuu ja monet yksityishenkilöt ovat kantaneet korsia kekoon. Eikä klubi tietenkään toimisi ilman yleisöä, joka Karkkilassa on mitä mainioin! Karkkila on kokoaan huomattavasti suurempi kulttuurikaupunki, Miihkali kiittelee.

–Tulevaisuus on vielä auki, mutta varmasti meihin voi törmätä Karkkilassa jatkossakin, duo lupailee.

Lippuja esitykseen saa ennakkoon osoitteesta www.tiketti.fi/ainomiihkali ja ennen tapahtumaa ovelta, mikäli jäljellä.