Uniruukki & Ronna Jam Band on Tour

Uniruukki & Ronna Jam Band on Tour, January 2016

Uniruukki ja Ronna Jam Band keikkailevat tammikuussa ahkerasti. Yhtyeet ovat yhteisellä kiertueella, jonka pysäkit ovat Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Joensuussa:

13.1. Helsinki: Why join the navy when you can be a pirate, klo 19.00
14.1. Jyväskylä: Poppari, klo 21.00
15.1. Kuopio: Pannuhuone, klo 22.00
16.1. Joensuu: Hostina Piimälinna/Piimälinna jazz, klo 21.00

Uniruukki suuntaa kevääksi kohti Tanskaa ja Ruotsia, joten nyt on hyvä tilaisuus nähdä tätä yhtyettä vähään aikaan Suomessa.
Tervetuloa!

UNIRUUKKI
Uniruukki vie sinut matkalle maailmaan, jossa sadunomaiset sävyt ja tunnelmat syttyvät ja sammuvat toistensa lomassa, musiikillisten yllätysten ja omituisuuksien maustamana. Uniruukin musiikki on mielikuvituksellista ja leikkisää, unimaailmanmusiikkia. Trion vauhdikkaassa menossa on kuitenkin ennemmin kyse syvän REM-unen paikasta toiseen absurdisti vaihtelevista seikkailuista kuin rennoista uneen vaipumisista. Hetkessä ollaan arvaamattoman maailmanpyörän kyydissä, toisessa taas tavataan hullunkurisia kuninkaita tai matkustetaan pienille tuntemattomille planeetoille.

Aino Ruotanen, kantele
Ari-Pekka Kauppinen, basso
Joona Räsänen, rummut

RONNA JAM BAND
Ronna Jam Band on viisihenkinen yhtye, joka yhdistelee skandinaavista kansanmusiikkia, jazzia ja klezmeriä hyvällä meiningillä ja sykkeellä. Bändin keulahahmot Roosa (viulu) sekä Anna (saksofoni) johdattavat kuulijat aina seesteisistä sävellyksistä riehakkaaseen improvisointiin, josta ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ronna on tuore henkäys kansanmusiikin bändikentille.

yhtyeen jäsenet:
Anna Voutilainen - alto Sax.
Roosa Silaste - violin
Mikko Patama - piano
Maria Lamminen -double bass
Joona Räsänen - drums