heikki salo karoliina paappa

Heikki Salo ja Karoliina Paappa Aino & Miihkali -klubilla 1.7.

Odotettu ja kiinnostusta herättänyt monitaiteellinen klubisarja alkaa tulevana lauantaina 1.7.
klo 20:00 Karkkilassa, Kino Laikan elokuvasalissa. Aino & Miihkali tuovat Karkkilaan aina kaksi vierailevaa taiteilijaa kerrallaan esiintymään kanssaan. Ensimmäisen klubin tähtiartistit ovat Heikki Salo ja Karoliina Paappa.

Miljoonasateen solistina uransa aloittanut Heikki Salo on monelle suomalaiselle tuttu ääni.
– Ihka ensimmäinen musiikkimuistoni lapsuudesta on Miljoonasateen Laukauksia viulukotelossa -vinyylin kuuntelu 35 vuotta sitten. Hyvät biisit kestävät aikaa ja tuolta levyltä valikoitui useampi kappale ensimmäisen klubimme ohjelmistoon, Miihkali paljastaa.

Pelkäksi nostalgiaksi klubi ei kuitenkaan jää. Luvassa on Ainon & Miihkalin tuoreita sovituksia ja soitinnuksia Heikki Salon ohjelmistosta kanteleelle, banjolle, kitaralle, baritonikitaralle ja DG-20-nimiselle futuristiselle erikoisuudelle.
– Ensimmäistä kertaa meidän sovituksissa kuullaan myös kaljakoria, arvatkaapa missä kappaleessa? Miihkali virnistää.

Monitaiteellisen tason klubi-iltaan tuovat Karoliina Paapan taideteokset:
– Karoliina on erikoistunut valokuvaukseen ja installaatiotaiteeseen. On todella mielenkiintoista nähdä minkälaisen maailman hänen kuvansa ja kollaasinsa esitykseen luovat. Mukana on myös surrealistista animaatiota, jonka esittämiseen Kino Laikan sali antaa mainiot puitteet, Aino kertoo.

Karkkilan kaupunki toimii tapahtumasarjan yhteistyökumppanina, ja tukea tapahtumiin on saatu myös Musiikin edistämissäätiöltä.

Lippuja esityksiin saa ennakkoon osoitteesta www.tiketti.fi/ainomiihkali ja ennen tapahtumaa Laikan tiskiltä, mikäli jäljellä.