Paleface ja valotaiteilija Ville Saarikoski Aino & Miihkali -klubin vieraina 26.8.

Ihastusta herättänyt Aino & Miihkali -klubisarja jatkaa monitaiteellisia seikkailujaan Puutarha Sundströmillä lauantaina 26.8 klo 20:30. Kuusiosaisen sarjan jokaiselle klubille saapuu kaksi vierailevaa taiteilijaa, musiikkivieras ja jonkin toisen taiteenalan artisti. Musiikkivieraana on tällä kertaa Paleface ja visuaalisesta puolesta vastaa valotaiteilija Ville Saarikoski. 

Hip hop -artistina suosioon noussut kalpea TV-kasvo tuskin suurempia esittelyjä kaipaa. Palefacea on kuultu Aino & Miihkali -duon säestämänä aiemminkin mm. Ylen Puoli Seitsemässä. –Positiivisena haasteena on valita yhteisestä ohjelmistosta parhaat palat. Juurevaksi sovitettujen Paleface-klassikoiden, työväenlaulujen, sekä esimerkiksi Juice- ja John Lennon -covereiden lisäksi luvassa on myös tuoreimman Autofiktio-albumin kappaleita, Miihkali luettelee.

Tunnelmallinen Puutarha Sundström antaa ainutlaatuiset puitteet elokuun klubille. 

–Tänne kannattaa tulla vaikka koko perheen voimin! Puutarhan kahvilasta saa kahvilatuotteita ja lisäksi pystyssä on tapahtuman kunniaksi moctailbaari. Aika hauska varmaan seurata keikkaa vaikka palmun alta mocktailin kanssa illan hämärtyessä, Aino vinkkaa. 

Konsertti tapahtuu kasvien keskellä, joita hyödyntäen valotaiteilija Ville Saarikoski loihtii paikasta satumaisen maailman, jossa yleisö voi liikkua vapaasti.

-Ville on ihan omanlaisensa visionääri, joka näkee arkisten maisemien toiselle puolen. Kun kerrottiin Villelle tästä paikasta, alkoi välittömästi innostunut kaavailu siitä miten kasvien varjoja voi hyödyntää osana valoteosta. Inspiroivaa työskennellä tällaisten taiteilijoiden kanssa. Miihkali kertoo.

Klubisarjan takana ovat muusikot Aino Ruotanen ja Miihkali Jaatinen, joita kuullaan myös klubi-iltojen housebändinä. Karkkilan kaupunki toimii tapahtumasarjan yhteistyökumppanina, ja tukea tapahtumiin on saatu myös Musiikin edistämissäätiöltä. 

Lippuja esityksiin saa ennakkoon osoitteesta www.tiketti.fi/ainomiihkali ja ennen tapahtumaa ovelta, mikäli jäljellä