Aino & Miihkali -klubit Karkkilassa 2024

Viime vuonna valloittaneet Aino & Miihkali -klubit tulevat taas! Luvassa on neljä toinen toistaan jännittävämpää elämystä ja kirjava joukko taiteilijavieraita. Klubit järjestetään yhteistyössä Karkkilan kaupungin kanssa. Tukea on saatu myös Musiikin edistämissäätiöltä.

Aino & Miihkali -duon muodostavat kanteleensoittaja Aino Ruotanen ja kitaristi/banjisti Miihkali Jaatinen. Jokaisella klubilla on luvassa verratonta kielisoitinten helinää ja duon innovatiivisia sovituksia artistivieraiden kappaleista.

– Viime vuonna soitimme kokoonpanollamme ainakin poppia, vaihtoehtorokkia, räppiä, soulia ja iskelmää. Monipuolisella kattauksella jatkamme edelleen, Aino lupaa.

Klubien kehittelyä on jatkettu yhteistyössä Karkkilan kaupungin kanssa.

– Ikärajattomille tapahtumille vaikuttaa olevan Karkkilassa tilaa, joten toteutamme kaikki tämän vuoden klubit ikärajattomina. Esityspäivä ja -aika on perheystävällisesti sunnuntaisin klo 16 ja olemme lisänneet valikoimaan lapsille edullisemmat liput. Haluamme toteuttaa sellaisia tapahtumia, joissa lapset ja nuoret voivat kasvaa osaksi kulttuuriyhteisöä, Miihkali kertoo.

Karkkilan kaupungille yhteistyön tavoitteena on paitsi lisätä Karkkilan tunnettuutta, myös vahvistaa eri taiteenalojen saatavuutta ja toimijoiden yhteistyötä.

– Klubit tuovat hienon lisän musiikkitapahtumiemme monipuoliselle kentälle. On tärkeää, että Karkkilassa järjestetään tapahtumia, joihin lapset ja nuoret pääsevät mukaan ja joihin osallistuminen on mahdollista myös yhdessä koko perheen kesken, iloitsee kaupunginjohtaja Juha Jokitalo.

Karkkilassa on paljon hienoja tapahtumapaikkoja. Tänä vuonna Aino & Miihkali -klubit alkavat sunnuntaina 16.6. Liimamäestä, joka on legendaarinen tanssilava Pyhäjärven kauniissa rantamaisemissa. Vierailijana klubilla on Stig. Karkkilan Rautapäivien tapahtumana järjestettävälle klubille on maksuton kuljetus torilta TOPI-junalla.

Elokuussa nautitaan Puutarha Sundströmin tunnelmasta 11.8. yhdessä Mikko Perkoilan kanssa. Syyskuu käynnistyy nykytanssin voimin, kun klubin vieraana 1.9. ovat tanssitaitelijat Laura ja Saku Koistinen. Klubisarja päättyy 3.11. Karkkilasalissa, jossa vierailijana kuullaan Kyösti Mäkimattilaa.

Aino & Miihkali -klubit sunnuntaisin klo 16

16.6. Stig, Liimamäki
11.8. Mikko Perkoila, Puutarha Sundström
1.9. Laura ja Saku Koistinen, Fagerkullan työläismuseoalue
3.11. Kyösti Mäkimattila, Karkkilasali
Liput: Netticket.fi: https://www.netticket.fi/aino-miihkali-klubit-karkkilassa-2024