Jussu Pöyhönen & circus artist Heikki Tolin @ Aino & Miihkali -klubi 23.9

Nyt on Aino & Miihkali -klubilla kuumat paikat! Lauantaina 23.9 klo 20:00 Karkkilan Ala-Emalilla sijaitsevaan Uunisaunaan saadaan vieraaksi Suurlähettiläät-yhtyeen kanssa sielukkaita hittejä tahkonnut Jussu Pöyhönen ja sirkusartisti Heikki Tolin

Mittavan Suurlähettiläät-bändiuran ohella Jussu Pöyhönen on julkaissut omalla nimellään levyjä vuodesta 1997 alkaen. Tuoreimpana julkaisuna on keväällä 2023 ilmestynyt ”Pinnalla” -albumi. 

Jussun kappaleisiin perehtyessä on ollut hauska huomata miten nämä vanhemmat Suurlähettiläät-kappaleet ovat syvällä. Kun kappaleet soi satoja ja tuhansia kertoja radiossa, niistä tulee tavallaan osa omaa ja varmaan kollektiivistakin tajuntaa. Uudet kappaleet ovat yhtälailla hienoja, ja niitä on ehkä helpompi lähestyä avoimin korvin, Miihkali pohtii kappaleiden työstämistä.

Heikki Tolin on sirkus- ja nukketeatteritaiteilija, joka on toiminut esittävän taiteen parissa 2000-luvun alkupuolelta lähtien, esiintyen ja ohjaten monipuolisesti kotimaassa sekä kansainvälisissä vapaan taidekentän projekteissa. Tolin on laajentanut taiteellista työskentelyään teatterilavoilta ja sirkusteltoista myös sosiaalisiin hankkeisiin sekä taidekasvatukseen, ja hänen erikoisosaamistaan on esineiden liikuttelu näppärästi tilassa. 

–Syyskuun klubilla yhdistän jonglööraukseen myös modernia teknologiaa, Heikki paljastaa.

Uunisauna on tapahtumapaikkana uusi tulokas Karkkilan monipuolisessa tarjonnassa. Klubi-iltana on mahdollista päästä saunomaan entiseen emalointi uuniin rakennetussa saunassa, ja vaikka pulahtaa joessa vilvoittelemassa ennen keikkaa. Saunaan voi ostaa lippuja klubi-iltana suoraan Uunisaunalta, lauteille mahtuu kerrallaan kymmenen saunojaa. Tule siis jo hyvissä ajoin saunomaan!

Klubisarjan takana ovat kanteleensoittaja Aino Ruotanen ja banjisti/kitaristi Miihkali Jaatinen, joita kuullaan myös klubi-iltojen housebändinä. Karkkilan kaupunki toimii tapahtumasarjan yhteistyökumppanina, ja tukea tapahtumiin on saatu myös Musiikin edistämissäätiöltä. 

Lippuja esityksiin saa ennakkoon osoitteesta www.tiketti.fi/ainomiihkali ja ennen tapahtumaa ovelta, mikäli jäljellä.